SEARCH
You are in browse mode. You must login to use MEMORY

   Log in to start


From course:

Strategi

» Start this Course
(Practice similar questions for free)
Question:

External and internal analysis

Author: Camilla Nielsen



Answer:

- Forekomme mere eller mindre samtidigt - External: Ved at udføre en ekstern analyse identificerer en virksomhed de kritiske trusler og muligheder i sit konkurrencemiljø. Den undersøger også, hvordan konkurrencen i dette miljø sandsynligvis vil udvikle sig, og hvilke konsekvenser denne udvikling har for de trusler og muligheder, som en virksomhed står over for. - Internal: Intern analyse hjælper en virksomhed med at identificere dens organisatoriske styrker og svagheder. Det hjælper også en virksomhed med at forstå, hvilke af dens ressourcer og kapaciteter, der sandsynligvis vil være kilder til konkurrencefordele, og hvilke der er mindre tilbøjelige til at være kilder til sådanne fordele.


0 / 5  (0 ratings)


- Forekomme mere eller mindre samtidigt

- External: Ved at udføre en ekstern analyse identificerer en virksomhed de kritiske trusler og muligheder i sit konkurrencemiljø. Den undersøger også, hvordan konkurrencen i dette miljø sandsynligvis vil udvikle sig, og hvilke konsekvenser denne udvikling har for de trusler og muligheder, som en virksomhed står over for. 

- Internal: Intern analyse hjælper en virksomhed med at identificere dens organisatoriske styrker og svagheder. Det hjælper også en virksomhed med at forstå, hvilke af dens ressourcer og kapaciteter, der sandsynligvis vil være kilder til konkurrencefordele, og hvilke der er mindre tilbøjelige til at være kilder til sådanne fordele.
1 answer(s) in total